om företaget

Vår bemanning hjälper er att täcka vid oväntad vakans. Enkelt, smidigt och flexibelt. Samarbetspartner som alltid vill hjälpa din verksamhet att växa.


ett företag i framkant

IDJY bemanning

PåIDJY brinner vi för mångfald, inkludering och jämställdhet. Vi vet att dessa delar är avgörande för att lyckas bygga en agil, produktiv och innovativ arbetsstyrka - oavsett organisationsstorlek, geografi eller bransch. För mångfald leder inte enbart till en arbetsstyrka som bättre representerar vårt samhälle, utan också till innovation, förbättrade prestationer och ekonomiska fördelar.
BEMANNING SEDAN 1998

väx tillsammans med oss

Detta är en blockbeskrivning. Klicka och skriv text för att ändra beskrivningen, eller ersätt den med ditt eget innehåll.

Trygg partner

kunskap & kvalitè

IDJY AB grundades 1998 och är ett Kumla företag med en genuin historik av entreprenörskap.Med sina ca 15-20 medarbetare servar dom orten med alla slags bemannings uppdrag.

Vi kan bemanning

Flexibel bemanning

IDJY erbjuder ambitiös personal som är vana vid att prestera från dag ett. När du hyr in personal med hjälp av IDJY ingår allt från försäkringar och arbetskläder till VAB och personalvård.

Vi ger tillbaka

Samhällsansvar

Samhällsansvaret och att ge tillbaka till samhället är en viktig och tydlig del av våran strategi. IDJY ska utveckla orten, där vi verkar och ska agera som en ansvarstagande samhällsutvecklare.

Några kunder som litar på IDJY